Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat jij onze kerstboom schitteren?

#BatteriesForChristmas

Bekijk hier het wedstrijdreglement

Kom mee kerstsfeer creëren in Brussel-Centraal!

Van maandag 19 tot vrijdag 23 december zetten wij in de hal van het station Brussel-Centraal een kerstboom van maar liefst 4 meter hoog. De enige manier om de kerstboom te verlichten is het inzamelen en binnenbrengen van gebruikte batterijen. Hoe meer batterijen er worden ingezameld, hoe meer lichtjes er gaan branden in de kerstboom. Het doel is om op het einde van de week alle lichtjes te laten schitteren!

Tijdens de inzamelactie kunnen pendelaars en bezoekers hun gebruikte batterijen in de ton gooien tussen 7 uur ´s ochtends en 19 uur ’s avonds. Telkens er batterijen in de ton worden gegooid zullen alle lichtjes 1 keer flikkeren. Mensen die hun batterijen binnenbrengen krijgen de kans om een selfie maken in de fotobooth die meteen wordt afgedrukt. Daarnaast krijgen ze ook een digitaal exemplaar per mail opgestuurd dat ze kunnen delen met de #BatteriesForChristmas op de facebookpagina van Bebat. Aan de kerstboom en inzamelton zullen ook hosts en hostessen aanwezig zijn die inzamelzakjes uitdelen aan de bezoekers. Zo kunnen de bezoekers ook de dagen nadien hun batterijen nog komen deponeren.

Ook de Kerstman komt zijn gebruikte batterijen binnenbrengen!

Aan de inzamelactie is ook een social media-actie gekoppeld waarmee je leuke prijzen kan winnen. Tijdens een livestream op facebook zal de Kerstman immers een code tonen. Jullie moeten deze code doorsturen in de comments én de kerstman overtuigen waarom jij de prijs precies wil winnen! Bovendien zal de Kerstman ook live iemand gelukkig maken die batterijen heeft binnengebracht! Op onze facebookpagina kondigen we binnenkort aan welke prijzen de Kerstman meebrengt.

Breng dus zeker je batterijen binnen tussen 19 en 23 december én hou onze facebookpagina in de gaten!